طرز تهیه خورش آلو اسفناج به سبک ساده، مجلسی و تهرانی

1. طرز تهیه خورش آلو اسفناج با مرغ

خورش آلو اسفناج با مرغ یکی از نسخه‌های خوشمزه و سبک این خورش است که سریع‌تر از نسخه با گوشت قرمز آماده می‌شود. در ادامه، طرز تهیه این خورش را برای ۴ نفر بررسی می‌کنیم.

مواد لازم برای تهیه خورش آلو اسفناج با مرغ:

  • اسفناج تازه: ۵۰۰ گرم
  • آلو بخارا: ۱۵۰ گرم
  • سینه یا ران مرغ: ۴۰۰ گرم
  • پیاز بزرگ: ۱ عدد
  • رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب‌لیمو یا آبغوره: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم
داستان لاغری دینا

کاهش وزن ۱۵ کیلویی دینا با همراهی ناجی بلاگ/h2>

طراحی سایت با استودیو نوژن

دستور تهیه خورش آلو اسفناج با مرغ

  • کار را باید با آماده‌سازی اسفناج‌ها آغاز کنیم. اسفناج‌ها را خوب بشویید و خرد کنید. آن را در یک تابه با کمی روغن تفت دهید تا آب اضافی‌شان کشیده شود. سپس کنار بگذارید.
  • مرغ‌ها را به قطعات متوسط برش زده و در قابلمه‌ای با کمی روغن، زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید تا رنگ آن‌ها طلایی شود.
  • حالا پیاز را ریز خرد کنید و در همان قابلمه با روغن باقی‌مانده تفت دهید تا سبک و شیشه‌ای شود. پس از تهیه پیازداغ، رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن باز شود.
  • مرغ را دوباره به قابلمه اضافه کنید. حدود ۲ لیوان آب روی آن بریزید و اجازه دهید تا نیم‌پز شوند. این مرحله حدود ۲۰ دقیقه زمان می‌برد. اکنون نوبت افزودن آلوهای شسته شده و اسفناج تفت‌داده شده است.
  • کمی آب‌لیمو یا آبغوره، نمک و دارچین به خورش آلو اسفناج بیفزایید و چاشنی‌های آن را تنظیم کنید. بعد از ۳۰ دقیقه خورشت شما کاملاً جاافتاده و غلیظ شده است. نوش جان.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج

2. طرز تهیه خورش آلو اسفناج با گوشت

یکی دیگر از دستورهای تهیه خورش آلو اسفناج طرز تهیه خورش آلو اسفناج با گوشت است که طرف‌داران گوشت قرمز این رسپی را بیشتر از نمونه قبلی دوست خواهند داشت. برای تهیه این نوع الو اسفناج مواد زیر را آماده کنید:

مواد لازم برای تهیه خورش آلو اسفناج با گوشت

  • اسفناج تازه: ۵۰۰ گرم
  • گوشت خورشتی (گوسفندی یا گوساله): ۴۰۰ گرم
  • آلو بخارا: ۱۵۰ گرم
  • پیاز بزرگ: ۱ عدد
  • رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین: به مقدار لازم
  • آب‌لیمو یا آبغوره: ۱ قاشق غذاخوری
  • لیموعمانی: ۱ یا ۲ عدد
  • روغن: به مقدار لازم

رژیم‌های مخصوص کاهش و افزایش وزن ناجی بلاگ/p>

بدون استپ وزنی

بدون گرسنگی

هماهنگ با داروهای مصرفی

متناسب با مزاج

مناسب محل کار

غذاهای ساده و در دسترس

طراحی سایت با استودیو نوژن


رژیم مزوبولیک ناجی بلاگچیست؟


دریافت رژیم

دستور تهیه خورش آلو اسفناج با گوشت

  • مطابق طرز تهیه خورش آلو اسفناج با مرغ، اسفناج‌ها را آماده پخت کنید. گوشت را به قطعات متوسط برش زده و در قابلمه‌ای با کمی روغن و پیاز رنده شده تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
  • حالا باید به‌اندازه کافی زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین بریزید تا عطر ادویه‌ها بلند شود. اکنون به‌اندازه کافی روی گوشت‌ها آب اضافه کرده تا با حرارت ملایم برای ۱ تا ۱.۵ ساعت به‌خوبی بپزد.
  • پس از نیم‌پز شدن گوشت، اسفناج تفت‌داده شده، لیموعمانی و آلوهای شسته شده را به خورش اضافه کنید. اگر نیاز بود، کمی آب اضافه کنید. در تابه‌ای دیگر رب را با مقداری روغن تفت داده و در صورت تمایل آب‌لیمو یا آبغوره روی آن بریزید.
  • همین اندازه که بوی خامی رب گرفته شود کافی خواهد بود. این چاشنی‌ها را به خورش الو اسفناج علاوه کرده و اجازه دهید خورش با حرارت ملایم حدود ۳۰ دقیقه دیگر بپزد تا کاملاً جا بیفتد. نوش جان.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج

3. طرز تهیه خورش آلو اسفناج تهرانی

خورش آلو اسفناج تهرانی یکی از نسخه‌های خوشمزه این خورش سنتی است که در ادامه نوع مواد اولیه و طبخ طرز تهیه خورش آلو اسفناج به سبک تهرانی را بررسی می‌کنیم.

مواد لازم برای تهیه خورش آلو اسفناج تهرانی

  • اسفناج تازه: ۵۰۰ گرم
  • تره: ۲۰۰ گرم (اختیاری)
  • آلو زرد و سیاه: ۱۵۰ گرم
  • گوشت گوسفندی: ۴۰۰ گرم
  • پیاز بزرگ: ۱ عدد
  • رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم‌کرده: ۱ قاشق غذاخوری
  • آبغوره: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن: به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین: به مقدار لازم

دستور تهیه خورش آلو اسفناج تهرانی

  • تره و اسفناج شسته شده را به‌خوبی خرد کرده و داخل تابه‌ای مناسب ریخته و روی اجاق قرار می‌دهیم تا آب اضافی آن‌ها کشیده شود. به‌محض تبخیر شدن آب سبزی‌ها مقداری روغن روی آن‌ها ریخته و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا رنگ سبزی‌ها تغییر کند. این مرحله حدود ۱۵ دقیقه زمان می‌برد. ترکیب را کنار گذاشته و به دنبال مرحله بعدی می‌رویم.
  • پیاز را خرد کرده و با روغن، کمی نمک، فلفل و زردچوبه یک پیازداغ طلایی آماده می‌کنیم. گوشت گوسفندی خرد شده را روی پیازداغ چیده و تفت می‌دهیم تا رنگ آن تغییر کند. در این مرحله کمی دارچین روی گوشت‌ها بپاشید.
  • ۳ لیوان آب جوش روی گوشت‌ها ریخته و اجازه می‌دهیم تا گوشت‌ها نیم‌پز شوند. در تابه‌ای دیگر رب گوجه‌فرنگی، روغن و نمک را تفت می‌دهیم تا رنگ آن آزاد شود. ترکیب رب را روی مخلوط گوشت ریخته و سبزی سرخ شده و آلو را به خورش اضافه می‌کنیم.
  • در صورت تمایل کمی آبلیمو یا آبغوره را به همراه زعفران به خورش علاوه کرده و پس از ۳۰ دقیقه خوراک ما آماده سرو است.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج

4. طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی

خورش آلو اسفناج مجلسی با ظاهری زیبا و طعمی متعادل خاص مناسبت‌ها، مهمانی‌ها و مجالس است. برای تهیه این خورش مجلسی، از موادی مانند: زعفران و گوشت گوسفندی یا مرغ به همراه آلوهای درشت و اسفناج تازه استفاده می‌شود.

مواد لازم برای تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی

  • اسفناج تازه: ۵۰۰ گرم
  • آلو بخارا: ۱۵۰ گرم
  • گوشت خورشتی یا ران مرغ: ۴۰۰ گرم یا ۴ تکه
  • پیاز بزرگ: ۱ عدد
  • زعفران دم‌کرده: ۲ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • آبغوره: ۲ قاشق غذاخوری
  • چوب دارچین: ۱ عدد کوچک
  • لیموعمانی: ۲ عدد
  • کره: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن‌مایع: به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه غذای جنوبی خوشمزه و ساده

طرز تهیه 5 غذای جنوبی خوشمزه و مقوی

طراحی سایت با استودیو نوژن

دستور تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی

  • طبق طرز تهیه خورش آلو اسفناج با گوشت یا مرغ اسفناج‌ها را آماده کنید. پس از تفت دادن اسفناج‌های خرد شده کمی کره داخل آن بیندازید و آلوهای تمیز شده را در همان تابه تفت دهید و کنار بگذارید.
  • پس از تفت دادن ادویه‌هایی مانند: زردچوبه، فلفل سیاه، لیموعمانی و چوب دارچین، پیاز ریز شده را در روغن با همان ادویه‌ها سرخ کنید. گوشت یا مرغ را هم تفت دهید تا تغییر رنگ دهند. در ۳۰ دقیقه آخر ترکیب اسفناج، رب سرخ شده، آبغوره و زعفران دم‌کرده را به خورش اضافه کنید.
  • خورش شما پس از ۳۰ دقیقه به روغن افتاده و آماده سرو است. گوارای وجود.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج

5. طرز تهیه آلو اسفناج با رب انار

اگر از چاشنی‌هایی مانند رب انار لذت می‌برید، این بار آلو اسفناج را با کمک طرز تهیه آلو اسفناج با رب انار بپزید.

مواد لازم برای تهیه آلو اسفناج با رب انار

  • اسفناج تازه: ۵۰۰ گرم
  • آلو بخارا: ۱۵۰ گرم
  • ران مرغ: ۴ تکه
  • پیاز بزرگ: ۱ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • رب انار ملس: ۲ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
  • روغن‌مایع: به مقدار لازم

دستور تهیه آلو اسفناج با رب انار

  • طبق طرز تهیه خورش الو اسفناج با مرغ، اسفناج‌ها و مرغ‌ها را آماده کنید. در تابه‌ای پیازداغ درست کرده و سیر رنده شده را با آن همراه کنید تا عطر آن بلند شود.
  • ادویه‌ها و رب را در روغن تفت داده تا بوی خامی رب گرفته شود. در همین مرحله باید رب انار را داخل این تابه بریزید و تفت دهید. یک لیوان آب جوش روی این ترکیب ریخته و هم بزنید تا رقیق شود.
  • ترکیب به‌دست‌آمده را روی مخلوط مرغ ریخته و پس از ۱۵ دقیقه اسفناج و آلو را اضافه کنید. مابقی مراحل مطابق سایر طرز تهیه‌های خورش آلو اسفناج است.
غذا با اسفناج

معرفی 4 نوع غذا با اسفناج؛ خوشمزه و آسان

طراحی سایت با استودیو نوژن

راز خوشمزه شدن خورش آلو اسفناج

خورش آلو اسفناج اگر با دقت و رعایت نکات خاص تهیه شود، طعمی فوق‌العاده خوشمزه و متعادل خواهد داشت. در اینجا به رازهای خوشمزه‌تر شدن این خورش اشاره می‌کنیم:

  • استفاده از اسفناج تازه و جوان باعث طعم بهتر خورش می‌شود.
  • آلوهای درشت و خوش‌رنگ (ترش‌وشیرین) طعم خورش را بسیار جذاب می‌کنند.
  • اگر از گوشت گوسفندی استفاده می‌کنید، قسمت‌هایی مانند سردست یا ران انتخاب خوبی هستند. برای گوشت گوساله یا مرغ نیز باید از بخش‌های نرم و بدون چربی استفاده کنید.
  • حتماً اسفناج را جداگانه تفت دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. این کار طعم خورش را ارتقا می‌دهد.
  • یکی از رازهای طرز تهیه خورش آلو اسفناج تفت دادن رب گوجه‌فرنگی در روغن است. زیرا علاوه بر بهبود رنگ باعث بهتر شدن طعم خورش می‌شود.
  • برای داشتن ظاهر مجلسی و حفظ بافت آلوها می‌توانید آن‌ها را در کمی کره یا روغن تفت دهید تا براق شوند.
  • اضافه کردن زعفران دم‌کرده در مراحل پایانی پخت نتیجه نهایی را بهبود می‌بخشد.
  • خورش آلو اسفناج باید طعمی ملس داشته باشد. به همین دلیل پیشنهاد می‌شود که از آلوهای ترش‌وشیرین به‌صورت ترکیبی استفاده کنید.
  • ترکیبی از آلو بخارا و آلو سیاه یا زرد طعم ملسی به خورش می‌دهد.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج

  • بهترین آلو مورداستفاده در طرز تهیه خورش آلو اسفناج آلو بخارا سیاه و زرد است اما بسته به سلیقه می‌توانید از انواع دیگر آلو یا ترکیبی از آن‌ها استفاده کنید.
  • اضافه کردن مقدار کمی آب‌لیمو یا آبغوره در مراحل پایانی، طعمی خورش را متعادل می‌کند.
  • برای داشتن یک خورش جاافتاده و لذیذ باید آن را با حرارت ملایم بپزید تا به‌خوبی جا بیفتد.
  • خورش باید غلیظ و روغن ‌انداخته باشد. استفاده از چوب دارچین یا کمی پودر دارچین در مراحل پایانی به جاافتادن طعم خورش کمک می‌کند.
  • اگر خورش رقیق بود، می‌توانید کمی آرد سرخ‌شده یا نشاسته ذرت را در آب حل کنید و به خورش اضافه کنید. این کار غلظت خورش را افزایش می‌دهد. این نکته یکی دیگر از رازهای خوشمزه شدن طرز تهیه خورش آلو اسفناج در تمامی دستورهای تهیه است.

با رعایت این نکات، خورش آلو اسفناج شما به یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین غذاهای سفره تبدیل خواهد شد.

کلام آخر

این خورش برای افراد با کم‌خونی، مشکلات گوارشی و کسانی که به دنبال رژیم غذایی سالم هستند، بسیار مناسب است. چراکه سرشار از آهن، فیبر و سایر مواد مغذی است. به همین دلیل یک غذای سالم و مقوی برای جای‌گیری در بهترین رژیم‌های غذایی است. شما قادر هستید با کمک طرز تهیه خورش آلو اسفناج و رازهای خوشمزگی آن از ارزش غذایی و فواید این خوراک بهره ببرید.

اگر به دنبال دریافت به‌روزترین نسخه از رژیم‌های غذایی باتوجه‌به شرایط فیزیکی و اهداف شخصی خود هستید؛ رژیم مزوبولیک ناجی بلاگرا بشناسید.

منابع

یوتیوب

رئیس

نوشته طرز تهیه خورش آلو اسفناج به سبک ساده، مجلسی و تهرانی اولین بار در ناجی بلاگ پدیدار شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا