
طرز تهیه کیک روانی پرتقالی: کیک از عصرانه های مورد علاقه افراد در تمام دنیا می باشد. شما می توانید به آسانی با در اختیار داشتن دستور پخت کیک این عصرانه دلچسب را برای خود آماده کنید. در بخش آشپزی مجله خبری ناجی بلاگ با طرز تهیه کیک روانی پرتقالی همراه باشید.
امروزه اکثر مردم علاقه دارند کیک و شیرینی های مختلف را در خانه تهیه کنند تا از کیفیت و سلامت آن مطمئن باشند و در این میان تهیه کیک ساده برای عصرانه و… بسیار طرفدار دارد پس با مجله خبری ناجی بلاگ همراه باشید تا طرز تهیه کیک روانی پرتقالی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای طرز تهیه کیک روانی پرتقالی
برای کیک:
-
۳ عدد تخممرغ
-
۱ لیوان آبخوری شکر
-
۱ لیوان آبخوری ماست
-
۱ لیوان آبخوری آرد سمولینا
-
۱ لیوان آبخوری آرد معمولی
-
۱ استکان روغن مایع
-
۱ بسته وانیل
-
۱ بسته بکینگپودر
-
پوست رنده شده و آب ۱ عدد پرتقال
برای شربت:
-
۳ لیوان آب
-
۳ لیوان شکر
-
آب نصف لیمو
طرز تهیه کیک روانی پرتقالی چگونه است؟
-
آمادهسازی شربت:
در یک قابلمه، ۳ لیوان آب و ۳ لیوان شکر را بجوشانید. وقتی به جوش آمد، آب نصف لیمو را اضافه کنید و ۱-۲ دقیقه دیگر بجوشانید. سپس کنار بگذارید تا خنک شود. -
آمادهسازی خمیر کیک:
تخممرغ و شکر را با همزن بزنید تا حجیم و کفدار شود. سپس روغن، ماست و آرد سمولینا را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. -
افزودن پرتقال و مواد خشک:
پوست پرتقال را رنده کرده و همراه با آب آن به مایه اضافه کنید. در پایان، آرد، بکینگپودر و وانیل را اضافه کرده و مواد را بهخوبی مخلوط کنید. -
پخت:
مواد را در قالب چربشده بریزید. در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد بهمدت ۳۰ دقیقه بپزید. (در این دستور از قالب مربع بزرگ استفاده شده است.) -
افزودن شربت:
وقتی کیک هنوز داغ است، شربت سرد را روی آن بریزید. اجازه دهید کیک شربت را کاملاً به خود جذب کند. -
تزیین و سرو:
پس از اینکه کیک کمی استراحت کرد، میتوانید با پودر نارگیل، خلال پسته یا برشهای پرتقال تزیین و سرو کنید.
نکته
این دسر بافت نرم، طعم ملایم پرتقال و شیرینی دلچسبی دارد که یادآور دسرهای خانگی مادرانه است. برای سرو در مهمانیها یا کنار چای عصرانه عالیست.