
طرز تهیه کوفته اصیل آکچابات: یکی از محبوبترین طعمهای منطقه دریای سیاه بدون شک کوفته اصیل آکچابات است. این کوفته که از نگین ترابزون، یعنی منطقه آکچابات برخاسته، به مرور زمان دل تمام ترکیه را برده و جایگاه ویژهای در سفرهها پیدا کرده است. امروز با شما نسخهای از این دستور بینظیر را به اشتراک میگذاریم که بتوانید آن را به راحتی در خانه، قدمبهقدم و با سادهترین مواد طبیعی و بدون افزودنی درست کنید.
اگر میپرسید «کوفته اصیل آکچابات چطور درست میشود؟»، جواب خیلی ساده است: چند ماده اولیه پایه و تکنیک صحیح کافی است تا کوفتهای با بیرون تُرد، درون نرم و طعمی ماندگار تهیه کنید. راز این دستور در گوشت دوبار چرخشده و زمان استراحت مناسب آن نهفته است. پس با طرز تهیه کوفته اصیل آکچابات همراه باشید.
اطلاعات کلی دستور
-
مناسب برای: ۴ نفر
-
زمان آمادهسازی: ۲۰ دقیقه
-
زمان پخت: ۲۰ دقیقه
-
کالری هر وعده: حدود ۴۱۰ کیلوکالری
مواد لازم برای طرز تهیه کوفته اصیل آکچابات
برای کوفته
-
۶۰۰ گرم گوشت گوساله
-
۵۰ گرم چربی داخلی (یا دنبه)
-
۸۰ گرم مغز نان خشک (خیسشده و آب آن گرفته شده باشد)
-
۴ حبه سیر
-
۱ قاشق چایخوری نمک
برای سرو
-
۲ عدد فلفل سبز
-
۱ عدد گوجهفرنگی
-
۱ کاسه سیبزمینی سرخشده (در صورت تمایل)
نکته کلیدی دستور
گوشت را حداقل ۱۰ دقیقه ورز دهید و حتماً آن را به مدت حداقل نیم ساعت در یخچال استراحت دهیدبشر
طرز تهیه کوفته اصیل آکچابات چگونه است؟
-
گوشت گوساله، چربی داخلی، مغز نان و سیر را دو بار از چرخ گوشت رد کنید تا به خوبی ترکیب شوند.
-
مخلوط را در یک کاسه خوب ورز دهید و سپس از آن تکههایی برداشته و در کف دست به شکل کوفتههای تخت شکل دهید.
-
کوفتهها را حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
-
یک تابه گریل (یا چدنی) را از پیش گرم کنید و کوفتهها را از هر دو طرف تا زمانی که خوب سرخ شوند بپزید.
-
پس از پخت کوفتهها، گوجه و فلفل را در همان تابه سرخ کرده و در کنار کوفتهها سرو کنید.
-
کوفته اصیل آکشاآبات شما آماده است. نوش جان!
پیشنهاد برای پخت
کوفتهها را حتماً در تابهای که از قبل داغ شده و روی حرارت بالا قرار دارد، سرخ کنید تا بهخوبی قفل (مهر) شوند و طعم و بافت دلخواه را بگیرند.